متن استاتیک شماره 54 موجود نیست

آیین‌نامه گرنت SNIP-Rویژه مقالات مروری*؛ مقالات بیوانفورماتیک پزشکی و In Silico

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به منظور حمایت و تشویق پژوهشگران دانشگاه برای ارتقای سطح پژوهش و انتشار مقالات در مجلات برتر علمی، گرنت SNIP-R ویژه مقالات* مرور روایتی، مرور نظام مند، متاآنالیز و مقالات بیوانفورماتیک پزشکی وin silico را به شرح ذیل ارائه می نماید.

با توجه به اصلاحات انجام شده در مهرماه ۱۴۰۱، مفاد این آیین نامه جایگزین آیین نامه گرنت مطالعات مروری  و گرنت مقالات بیوانفورماتیک پزشکی گردیده و در مورد تمام مقاله های پیش­گفت، انتشار یافته  از تاریخ ابلاغ این آیین نامه  نوامبر ۲۰۲۲ میلادی و بعد از قابل اجراست. نظر به اینکه در تاریخ تدوین و ابلاغ این آیین نامه جهت چاپ این دسته از مقالات الزامی به اخذ کد اخلاق وجود ندارد این آیین نامه جایگزین آیین نامه فعلی گرنت مطالعات مروری (مرور روایتی، نظام مند، فراتحلیل) و مطالعات بیوانفورماتیک پزشکی و In Silico  گردیده است، بدیهیست در صورت تغییر قوانین ابلاغی وزارتی، این آیین نامه نیز مورد بازبینی مجدد خواهد گرفت. همچنین چنانچه پژوهشگری مایل به ارایه پروپوزال برای مطالعات مروری و ... باشد، این پروپوزال ها مشمول روند داوری همتا مطابق همه انواع مطالعات و طرح ها خواهد و بدون در نظر گرفتن هزینه قابل تصویب است.

·         لازم به ذکر است که پژوهشگران می توانند حداکثر تا یک سال پس از تاریخ انتشار نهایی مقاله برای دریافت گرنت اقدام نمایند.

·         آن­دسته مقالات مروری و بیوانفورماتیک که مستخرج از طرح های گرنت مطالعات مروری (مرور روایتی، نظام مند، فراتحلیل) و مطالعات بیوانفورماتیک پزشکی مصوب شده تا پیش از ابلاغ این آیین نامه هستند مشمول دریافت این گرنت جدید نمی شوند.

فهرست مندرجات :

ماده ۱. افراد مشمول گرنت SNIP-R

ماده ۲.انواع مقاله ها و مجلات مشمول گرنت SNIP-R

ماده ۳. نکات قابل توجه گرنت SNIP-R

ماده ۴. نحوه استفاده و درج گرنت در طرح ها و جدول مبلغ گرنت

ماده ۵. نحوه در خواست بررسی اعطای گرنت SNIP-R

 

ماده ۱. افراد مشمول گرنت SNIP-R

    الف) این گرنت به نویسنده اول یا نویسنده مسئول مقاله در صورتی که عضو هیات دانشگاه علوم پزشکی شیراز باشد به شرط نگارش صحیح آدرس وابستگی سازمانی (Affiliation) دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مقاله مطابق الگوی زیر تعلق می گیرد.

 -   به فارسی: «دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شیراز، ایران»

 - به انگلیسی: "Shiraz University of Medical Sciences, Shiraz, Iran"

نحوه درج صحیح نشانی سازمانی دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی از آدرس زیر قابل دسترس است:

شیوه-درج-وابستگی-سازمانی

ب) نویسنده اول یا نویسنده مسئول مشترک قابل قبول نیست. Co-first) یا Co-corresponding)

ج) اگردر مقاله ای هر دو نویسنده اول و طرف مکاتبه عضو هیئت علمی دانشگاه باشند مشروطه به نگارش صحیح نشانی سازمانی برای هر دو نفر، گرنت به نسبت مساوی۵۰ درصد برای هر نویسنده (یا نسبت تعیین شده در توافق کتبی بین ایشان ) به آنها تعلق می گیرد.

 

ماده۲. انواع مقاله ها و مجلات مشمول

مقاله ها:

الف) مقالاتی که در مجلات نمایه شده در پایگاه Scopus انتشار یافته باشند.

ب) ملاک اختصاص گرنت SNIP-R مشاهده مقاله موردنظر در نمایه مورد تایید این آیین نامه است و صرف نمایه شدن مجله در این مورد کافی نیست.

ج) به مقاله های پذیرش گرفته (Acceptance) یا زود آیند (E-pub ,Article in press و... ) تا قبل از زمان انتشار و دریافت شماره صفحه ، گرنت SNIP-R تعلق نمی گیرد.

 

 

مجلات :

الف) مجلات نمایه شده در پایگاه Scopus که در یکی از طبقه بندی های چهارگانه شاخص SNIP قرار گرفته باشند مشمول دریافت گرنت SNIP-R می شوند. طبقه بندی مجلات بر اساس شاخص SNIP از مسیر های زیر قابل دسترسی است:

طبقه بندی مجلات

ب) ملاک تعیین SNIP، گزارش اعلام شده پایگاه Scopus در دو سال قبل از سال انتشار میلادی مقاله است.

ماده ۳. نکات قابل توجه گرنت SNIP-R

‌أ.        استفاده از این گرنت در طرح های پژوهشی و پایان نامه های مقاطع مختلف به شرط اینکه فرد برنده گرنت مجری اول آن باشد امکانپذیر است.

‌ب.   مدت زمان استفاده از این گرنت حداکثر ۱۲ماه بعد از چاپ مقاله است. ( با توجه به زمانبر بودن فرآیند داوری ها تاریخ تصویب طرح پژوهشی / پایان نامه در سیستم پژوهشیار/دانشکده، مرکز تحقیقات مد نظر قرار خواهد گرفت.)

‌ج.    تعداد این گرنت محدودیت ندارد و پژوهشگر به تعداد مقالات موضوع این آیین نامه می تواند تقاضای گرنت کند.

‌د.      امکان تجمیع چند گرنت و ارائه یک پروپوزال واحد در صورت تعهد مجری به ارایه حداقل یک مقاله اصیل در مجلات دارای شاخص اسنیپ مطابق جدول سطح بندی مجلات و منوط به تایید و کارشناسی هزینه های طرح در شورای پژوهشی دانشکده و در خصوص مراکز تحقیقاتی در مدیریت ارزیابی و توسعه تحقیقات معاونت تحقیقات و فناوری وجود دارد.

ماده ۴. نحوه استفاده و درج گرنت SNIP-R در طرح ها و جدول مبلغ گرنت

به منظور استفاده از اعتبار گرنت های اسنیپ آر در طرح پایان نامه ای و غیر پایان نامه ای باید مبلغ گرنت و شماره آن در قسمت " تامین هزینه از سازمان های دیگر و گرنت های درون دانشگاهی " و انتخاب گرنت های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سامانه پژوهشیار درج گردد و نامه اختصاص گرنت نیز در بخش پیوست های پروپوزال الحاق گردد.

استفاده از گرنت اسنیپ آر در طرح های تحقیقاتی که قبلا عقد قرارداد شده اند ممکن نیست.

۱۰۰% مبلغ این گرنت به همراه قسط اول به مجری طرح پرداخت می گردد.

 

 

 

جدول مبلغ گرنت

سطح بندی چهار گانه SNIP

 

مبلغ گرنت                                             

سطح یک SNIP

%۵ اول (%۱۰۰-۹۶) کل گروه های علمی

 

             تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال

سطح دو SNIP

%۵ دوم (۹۵%-۹۱) کل گروه های علمی

 

             تا سقف ۵۰میلیون ریال

 

                                                                  

سطح سه SNIP

%۵ سوم (%۹۰-۸۶) کل گروه های علمی

 

سطح چهار SNIP

%۱۵ بعدی (%۸۵-۷۰) کل گروه های علمی

 

           

 

ماده ۵. نحوه در خواست بررسی اعطای گرنت

الف) ارسال نامه درخواست گرنت بر اساس شیوه نامه درخواست گرنت که از آدرس زیر قابل دسترس است:

لینک

ب) ارسال فرم درخواست گرنت که از آدرس زیر قابل دسترس است:

لینک

ج) ارسال متن کامل مقاله